Бог учить нас

Господь Бог натхнення дає мені.
Я з ним розмовляю вдень і вночі.
В горі і в радості все Він зі мною,
Не дасть оступитись в дорозі ногою.

Бог учить робити нас тільки добро,
Назавжди забути, що є в світі зло,
І кожному руку подати в біді, -
Розсудиш нас, Господи, слава тобі!

Добре б у світі усім нам жилося,
Їлося, спалося і все нам моглося,
Якби істину знав і старий і малий –
Бога люби, усіх поважай і хулити
нікого не смій.

Не заздри й не мрій про чужеє добро,
Що в себе маєш, то Богом дано.
Не кради, не вбивай, зазнаватись не смій,
Божую книгу читай і все зрозумій.

Слава, Господі, тобі, що життя дав на землі.
За сонце, небо і красу, які я в серці пронесу!
Низький уклін Тобі, аж до землі.
Спасибі за все, Господи, Тобі!


Рецензии