Один так, другий- сяк

Один - вимолює гріхи у тих,хто ще грішніший за нього, інший - шукає щастя під чужими спідницями не помічаючи  його поруч, а третій -    загрібає гроші, думаючи ,що  він  купить на них весь світ.


Рецензии