Развод

(На украинском языке)

Расторгали якось шлюб
Чоловік з дружиной,
Та обоїм дуже люб
Був синок єдиний.

Поділили ланці рвані
І добро пригоже
Та без хлопчика, без Вані
Жить ніхто не може.

Сперечаючись, побили
Майже всю посуду,
Не було коли вже сили
Прибули до суду.

С ким голубчик жить желаєшь,
Шаркаючи папкой,
Хлопчика суддя питає,
С мамкою чи папкой?

- Люблю обох, мовляє хлопче,
С разніцею в мізер.
Буду жити з тим охоче,
В кого телевізор.


Рецензии