Рябь на воде

Вижу твое фото.
Красный песок, рябь на воде.
Здесь снег и холодное солнце.

Vidim tvoju sliku.
Crveni pesak, talasu;i na vodi.
Ovde je sneg i hladno sunce.

I see yuor picture.
Red sand, ripples on the water.
Here, the snow and the cold sun.


Рецензии