Час iде...

Час іде, не стоїть, не спиняється,
не чека ні на кого й на мить.
Тільки пам’ять людська повертається,
і душа тоді млосно болить.
За вже пройденим, тим, що не збУлося,
так хотілось, а все вже пройшло.
Так чекалось, а вже все минулося,
озирнувся, а все вже було...


Рецензии