Мама

Скажу тобі-люблю тебе,
Люблю тебе я більше всіх на світі,
Люблю за те,що ти у мене є,
Не можна тебе не любити.

Ти краща всіх моя рідненька,
Ти сонце що світить день у день,
І хмари,що ясніють на очах,
Така щаслива,і така моя.

Буває,сваримось ми іноді.
Буває,не розумію я тебе,
Буває,що кажу я забагато,
А ти обіймеш й пробачиш все.

Мамуся рідна і прекрасна,
Такі рядки,проте,це дуже мало,
Це те,що неможливо описати,
Любов свою безмежну,не передать словами.


Рецензии