Найкраща риба

НАЙКРАЩА "РИБА".

Завмер із вудкою рибалка,
Піймати хоче головня.
Дзвонок. То жінка дзвонить, Галка,
Питає: - Що то за дурня?

Четвертий день на річці з ранку!
- Ой, Галю, тут така краса!
І тиша… Що за сподіванки?
Знай, краща риба – ковбаса!

Чи в магазині риби мало?
Ще клята жінка дістає!
Який улов? Тут роздих, Галю!
І тиша…Ой, облиш, клює!

- Це я дзвоню, твоя Наталка!
Іще із вудкою сидиш?
А «мій» НА ПРА-АЦІ… Йду у балку.
А ну, біжи сюди скоріш!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.