***

давай ! забудемо про
чужі думки несподівані
ліричні моменти як ти ? як життя твоє ?
світить сонцем літне у вікно 
давай зіграємо в любов а дальше
як жииття по веде нас
ми дойдемо до кінця  цього божевільного
світу давай поки ще живі дойдемо до кінця
а дельше буде як любов жорзка зіграє нами
 давай забудемо про цей світ поки нас у темній ночі двоє

давай ! забудемо про
чужі думки несподівані
ліричні моменти як ти ? як життя твоє
світить сонцем літне у вікно 
давай зіграємо в любов а дальше
як жииття по веде нас


Рецензии