Люди добр - схамен ться!

Люди добрі – схаменіться!
Що ж ви наробили?
Рубаєте ліси – лісосмуги.
Моря, ріки забруднили.

Вам все грошей - грошей мало,
Та не в грошах щастя.
Краще Бога не гнівіть ви,
Не буде нещастя.

Бережіть природу матір,
Вона нас годує.
Поважайте батька і матір,
Бог це все цінує.

Бог життя нам дарував
Благав не вбивайте,
Не крадіть і не судіть,
Добро розмножайте.

Хай процвіте наша країна
Щира і багата.
Хай не знають люди лиха,
Щастям сяє кожна хата.


Рецензии