не в рь мен..

Не вір мені-я всім брешу,
ні з ким я щирою не була
а те,а те що я тобі пишу-
забудь скоріш,бо я уже забула
Не вір мені,я не одна із тих
кому ти можеш довіряти
я підніму тебе на сміх
а почуття твої зламаю
І очі знов твої сумні
і знов впадаєш ти у відчай
Навіщо ж віриш ти мені
коли брешу тобі у вічі?
Не вір мені-я лиш обман,
який придумав ти собі
а вранішній туман
знов забере мої сліди
Ти не почуєш більш мій сміх
не опяниш мене любовью
Не вір мені я не одна із тих
хто була щирою з тобою..

21.01.2013


Рецензии