Не карбуй..

Не карбуй у пам"яті листи
Бо любов не перша й не остання
Наодинці двоє.Я і ти.
Подумки не висловиш бажання.

Не питай,чи винен завше час,
І чому так боляче й замало,
Дякуй за любов,за все,за нас
Серед багатьох тебе впізнала

Не питай,ще скільки так вмирать
Скільки ще горіти і не знать
Кожен день і ніч тебе чекать
Але бути впевненою-варто,

Не карбуй у пам"яті листи,
Бо я знаю-я назавжди ближче
Я в думках,і в серці-як і ти,
І повір-мені не треба більше.

21.01.2013


Рецензии