нирвана

Гортаю прочитані книги на старому дивані.
Слухаю Марлі, впадаю в нірвану.
Шепочу щось в подушку, коли засинаю.
А ти знову з кимось мене забуваєш.

Сьогодні пустий погляд у вікно.
На вулиці темно, ніч грає з небом в доміно.
Картає мене за те, що без тебе не засинаю.
Пусте, без тебе сну я давно вже не знаю.

Тремтячими руками тримаю чашку з чаєм.
Грію руки, думки про те, як ти когось там зігріваєш.
Зима лютує, грудень дере нігтями по шибках.
Кричить у скронях, не переймайся, скоро звикну.


Рецензии