Бути собою

Бути собою, любити життя,
Собі наодинці сидіти
Чи допоможуть набуті знання
Щоб не стояти тобі, а летіти?

Знати, як важко, і посміхатись,
Зовсім не бачиш чужих почуттів,
Вмієш любити, вмієш кохатись,
Хочеш прожити безліч життів...

Спитай себе, хто ти,
хто є ти насправді,
Залиш ролі іншим, лиши собі правду.
Не знаєм, що хочем,
у світі блукаєм,
В душі світлі ноти, але світло згасає.

А люди тобі будуть лиш говорити,
Не глянуть у душу, не стануть водити.
Скоріш заблукаєш у світі даремно:
За іншими йдеш, а в голові темно.

Коли наодинці сидиш, не почуєш,
Не бачиш, не хочеш ти знати реальність.
У кого ти віриш?
Кого ти любиш?
Себе чи свою віртуальність?


Рецензии