Украина

Україна щира лагідна і мила
Та від помаранчу наче очманіла.
Вже від помаранчу засліпило очі
І ніхто почути іншого не хоче.

Не про те подбали, як ти будеш жити,
А як тебе вдало стрічкою скрутити.
Мудрості не стане? Брат піде на брата?
Може винуватий саме колір клятий?

                Грудень 2004.



Якщо подумаю як слід
Зміню „Навіщо?” і „Нізащо!”
Бо ми приходимо у світ,
Аби його зробити краще.

Чи вітер дме, чи дощ іде,
Живи, радій, дивись у небо.
Спіши не втішити себе,
А щось залишить після себе.


Рецензии
Рад встрече с талантливой
землячкой-пророчицей.

Юрий Милашенко   27.07.2018 11:34     Заявить о нарушении
Благодарю, Юрий! Мы все немножко пророки:))

Алёна Костина   27.07.2018 15:51   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.