***

мій милий, я в твоїм полоні,
в полоні я твоїх ніжних очей,
моя любов до тебе не затоне,
благаю я про це у неба кожен день.

мій милий, ти вночі мій промень сонця,
ти неземне створіння,
ти мій всесвіт,
ти такий один.

мій милий, я ніколи не втомлюся
від твоїх слів,
від тебе
і твоїх речей.

моє безмежне ти кохання,
з тобою хочу бути кожен раз,
мій милий, ти прийми мої зізнання,
прийми мене навіки, на всей час.

мій милий, я раптово в тебе закохалась,
в тебе, в твої долоні й вуста,
я люблю тебе, просто, не для чогось
і сподіваюсь я, що ти зі мною до кінця.


Рецензии