щасливi не заздрять

Щасливі не заздрять і зла не бажають
Вони, наче діти, що кривди не знають 
В душі тільки сонце й бажання співати
Про щастя своє на весь голос  кричати
І бути лиш поруч, з обійм не пускати
Кохану, жадану, її цілувати
І пестити ніжно, і палко кохати
Злобливе забути і всім все прощати

Бо ти – моє щастя, я точно це знаю
Усе що хотів від життя зараз маю
І зла не тримаю, і заздрить не можу
За все тобі дякую любий мій Боже


Рецензии