Ц нн сть життя

Моя душа кричить, палає,
Вона, мов та пустеля без води,
Де жгуче сонце палить і спікає,
І залиша лишь спогади й любов.

Але я буду жити далі,
Я буду надихатися життям.
І що мене в майбутнім не спіткає,
Все переживу сама, хоч з носа кров.

Хвилини, дні, роки минають.
Лиш залишаюсь спогади з буття.
А ми все це так хутко забуваєм,
Ми забуває, що є цінністю життя.


Рецензии
"Моя душа кричить, палає,
Вона, мов та пустеля без води..."
Собака за околицею лае, -
мовчать, подлюка, пробувала ты?!.

Серж Арбенин   22.01.2013 02:18     Заявить о нарушении