Я твiй боржник...

* * *
                Валерії Богуславській

Я – твій боржник. Спасибі за присвяту.
Весіль лелечих гомін звідусіль.
Сьогодні в мене особливе свято,
звичайне свято – теплий Олексій.

Лелеки рідні з півдня повернули,
аби тут розпочати свій роман.
Чому б й мені не повернуть минуле,
розгойдуючи сивини туман?

Туман оман... І що мені від того?
Не довелось блукати серед див...
І відчайдушно я молюся Богу,
щоб Він мене з майбутнім розсудив.


Рецензии
Гарне і сумне. Чогось суму в нашому житті більше.
Натхнення і радості!

Людмила Дзвонок   22.01.2013 16:29     Заявить о нарушении
На взаєм, Людмило, а сум мине, як і усе на світі.

Алексей Бинкевич   23.01.2013 00:06   Заявить о нарушении