Дзверы, i калi ты iх зачыняеш...

Дзверы,
І калі ты іх зачыняеш,
Рукі свае ў кішэні хаваеш,
І ня чутна спяваеш.
Слезы,
І калі на падлогу падаюць,
Для цябе паэты вершы складаюць,
А змены табе змяняюць.
Мора,
І калі яно да сябе клічыць,
Жадае час табе пазычыць,
На патом і цяпер разлічыць.


Рецензии