Без тебе у мене криза

Без тебе у мене криза -
Емоцій не вистачає.
Що вдіяти, я не знаю.
Якби ж ти десь був поблизу.

Без тебе у мене криза -
Не личить мені сумувати,
Я мушу весь день вдавати,
Що я і без тебе щаслива.

Без тебе у мене криза,
І не виходить спати,
Я хочу тебе відчувати,
Я хочу на тебе візу.

Без тебе у мене криза...


Рецензии