не доросл шай

уявляєш, твої долоні говорять
про щось таке сонячне та яскраве
долоні дитини, що не знала горя,
що ніколи не бралась брудної справи.

уявляєш, губи твої говорят теж,
наймилішою в світі посмішкою,
посмішкою, що не має ніяких меж,
що відлітає до неба пташкою.

уявляєш, твої очі заговорили
дитячим проникливим поглядом
поглядом, що має багато сили,
що ніколи не відчував холоду.

любий, не дорослішай, благаю,
ти - найчистіше на цій планеті,
всі колись виростають, знаю.
а тобі не треба. я накладаю вето.


Рецензии