Тоб...

Знову завітала до мене вві сні
Швидко забилося серце
Падали сльози до долу рясні
Як же мені цього треба

Треба дивитися в очі твої
Бачити кожен твій погляд
Треба плисти, бо я вже на дні
Слухати й чути твій подих

Ладен долонею зорі ясні
брати й тобі дарувати
тільки для тебе писати вірші
тільки тобі їх читати

Боже створіння, ти радість моя
як же могло таке статись
клявся собі, що більше ні дня
не буду я так упиватись


Рецензии