Веселий веч р

 

Звабливе сонце провалилося за обрій,
Забравши за собою метушливий день.
З кімнат напроти чується чийсь стогін
Й мотиви Rock`n`Roll-ових пісень.

Забрало сонце за собою справи,
Та купу недодуманих ідей.
Наступний, мабуть, буде вдалим,
Якщо зітре усіх людей!

Який чудовий вечір нас чекає.
Якою буде ніч?… краще не знай.
В твоїх очах вогонь палає.
Чому в моїх туман?…ти не питай.

Завмерле тіло в владі дофаміну.
Мороз по шкірі ледве пробіжить.
Всю ніч бродити містом без упину,
Вдивлятися в неонову блакить.

Одна лиш думка про світанок
Бентежить та нагадує про світ.
До біса світ, до біса ранок.
Коли життя зійшлося вмить.

Денис М.
11/11/12


Рецензии