Цуценя

На базарі я купив цуценя мале
Продавець сказав що буде воно дворове
Та пройшло десь із пів року, а те цуценя
Таке стало величезне як оте теля
Пів відра з'їдае каши і іще горчить
Свиня мало поїдае хрюкае й лежить
Я дивлюсь на ту тварюку сам собі кажу
Оце вліз я у халепу, господи прости.


Рецензии