Укра на

Україна рідна ненька, любимо тебе
Ми пишаемось тобою, що ти у нас є
Є у нас моря і ріки , гори та ліса
Глянь з пташиного польоту яка скрізь краса
Славу будем здобувати в спорті і труді
Будем ми пісні співати, українці ж ми
Таких пісень як у нас неспіва ніхто
І до праці ми завзятті бо ми козаки
Хай нам доля зиче щасття, здоров'я дає
Щоб були повсюди друзі, ворогів ніде.


Рецензии