Вiршi на замовлення на укр. яз

Стефанко Ліліані


                ***

У садочку розквіта
Квіточка лілея,
А у батька підроста
Дівчинка із нею...
І цвітуть разОм вони,
Дві красуні - Лілії,
Дві принцеси чарівнІ...
У одній фамілії.


Рецензии