Вiршi на замовлення. Коник. на укр. яз

Стефанко Ліліані


              КОНИК

Пишну гривку коник має
І копитцями дзенить...
Мовби вітер він літає,
Дуже важко зупинИть...
Але може покатати
Він маленьких дітлахів,
Та спочатку треба дати
Жмутик сіна, щоб поїв.


Рецензии