Красуня ос нь

Запахло айстрамі в повітрі,
І чорнобривці позцвіли.
Листочки й травка пожовтіли,
Птащки у вирій полетіли.
Каштани з гілок опадають,
Грибочки дощик поливає
Калини грона достигають
таке лише восени бувае!
(Томах Вениамин 12-лет)


Рецензии