Памятi Тосi

Тося, ми підемо сьогодні в осінь
В твоїх черевиках отих шкіряних,
А як порошить - зігріємось разом на двох,
Твоїм кашне із ниток вовняних

Тося, я буду рулити, ти – підкорятись,
Давати поради таки за нас двох,
Молитись за тебе й стогнати в покутах…
Тобі ж залишається тільки АЖ Бог.


Рецензии