Тво оч

Ті надзвичайно щирі очі,
Які я хочу бачити щодня,
Усюди. де ви? покажіться.
Мені ви треба як повітря.
Нема життя без думок
Про твої Зелені очі.
Я хочу в них поглянуть,
Побачити життя твоє,
Побачити їх ясність, щирість.
Адже вони повинні знати все.


Рецензии