Рецепт

Як підняти інтелект
З язика злітав респект
В нашій мові калинові?
Як дійшло щоб в особистість
Є негарно,- чуба рвать,
З сусідом гризтись?
І придумав я дієту,
Вам розкрию по секрету,-
Щоб добро світило, мрію,
Зранку треба пить олію.


Рецензии