Полювання2

В полювання я люблю
Їздить на тачанці,
Кулемет максім візьму,
Встану рано-вранці,

Включу швидкість рисакам
Батогом і матом,
Дичині в полях задам
Ще і автоматом.

Тре' ж печеню на обід
Смачно зготувати,
Те, чого з'явивсь на світ,
Вепр буде знати.

В ціль не влучу?- Читай так
/В разі оборони/ на тачанкових бортах,-
Авжеш,
Х.. мене наздоженеш!


Рецензии