Сов сть Ясона

Ні, Медея, ти не винна що світ жорстокий, А Боги
Зрівняли з прахом твою гідність, прирікши в камері нудьги,
Я не веню тебе Медея, що після зрад усіх отих
Кому ти вік допомагала, пішла на павший смертний гріх,
Медея, не твоя провина, в тому що зла й підступна ти,
Вина сліпих слуг Афродіти, які паслись наче скоти,
І в темних камерах Тартару, не винна, люба, і не плач,
Винні всі ті кого ти вбила, хто вбив в тобі твоє єство...


Рецензии