Земной славы укр

Людської слави навіки
Я не жадаю навіжено,
Лише б жили мої думки
І в них моє палке натхнення!

Лише б жила моя любов
У кожній строчці, в кожнім слові.
До віршів повертаюсь знов,
Продовжую життя любов’ю.

І в кожній миті серцю я
Сама суддя, утіха, кара.
Та мить пройшла без вороття,
Була і вже її не стало.

- Чи варто витрачати час
На те, що вабить нас до себе,
Та, врешті, все ж погубить нас?! –
Я знов звертаюся до неба.
01.09.12


Рецензии
Деяний исчезнет, изгладится след
В песок превратятся руины...

Но неугасимый след Мыслей-Побед -
На крыльях умчат Серафимы!

Эдгар Шалин   02.04.2013 19:49     Заявить о нарушении