Я не пропаду...

Достоту знаю, я не пропаду,
Не можу зникнути, безслідно промайнути.
Я білим ангелом прийду
В найгіршу, найчорнішу скруту.

Я буду променем ясним світити,
Обціловувать долину.
До тебе зразу ж прилечу, як позовеш,
У радісну, чи в тяжкую годину.

Я знаю – не покличеш, не позвеш,
Бо гордість – то тяжкая мука:
То ніби серце на вогні печеш
І водночас змерзаєш від розлуки.

Я точно знаю – вже не пропаду
Сьогодні, завтра та ніколи,
Я не зламаюсь, не впаду,
І хай летять за нами видноколи...


Рецензии