Про любов

Вниз річкою пливу я,
Не зна куди мені плисти,
А ті, чорно білі,
Чорно білі листи…
Немов пташка щастя до мене летить,
А згадувати я буду доки сніг не перестане йти!
Доки любов буде жити,
В світу цьому між нами!
А чому ці листи не дають мені покоя?
Навіть ти,
І навіть ти,
Любиш когось особисто!
Так не зна куди плисти,
Я люблю тебе!


Рецензии