кохання

Світла ніч, зорі сяють,
У полі вітерці грають
І дві закоханих  людини
По цьому степи гуляють.
Останній час і вже ніколи
Їм не зустрітись знову,
Цю мить треба запам'ятать
Щоб аж до смерті зберігать.
Одне одного не забути
Любити навіть у найтяжчі скрути,
У вірно ті вони заприсяглись,
І ці слова полетіли ввись.
Вже почало світати,
І сонце землю пригрівати,
Та вже поїхав юнак у далекі края,
Його останні слова були:
"Я знайду тебе, голубонько моя."
Так, я вірю, він її знайде,
І та нічна галявина знов розцвіте.
 


Рецензии