Божевiлля

І навіть це місто нагадувало про тебе:
В нім безліч кав’ярень і гарних бібліотек…
Мені з божевіллям, мабуть, щось робити треба,
Нестись до лікарень чи, може, хоча б аптек,
Та я не волію чимшвидше тебе забути,
Моя нездійсненніша з всіх заповітних мрій.
Я нею до неба рим ланцюгом прикута,
І дощ опадає з хмаринок чорнявих вій.

14-15 січня 2013
(м.Львів)


Рецензии