So where to now St. Peter

So where to now St. Peter
If it's true I'm in your hands
I may not be a Christian
But I've done all one man can
I understand I'm on the road
Where all that was is gone
So where to now St. Peter
Show me which road I'm on
Which road I'm on
(Elton John)

ветер, дай мне направленье,
дай подсказку, бог дорог,
я в своих слепых сомненьях
видно, сделал все, что мог.
ни бурь, ни рифов не боюсь 
мне глубина страшней -
в пустую падать грусть
живой не встретив взгляд
всегда больней

(2012)


Рецензии