Ти йдеш геть

Ти йдеш геть і цього не змінити
я просто дивлюсь
На твої кроки, і тебе не спинити
я просто молюсь
Хоча не робив цього я ніколи
Я не відчуваю себе
на цьому білому полі
Я хочу дико тебе,
але ти тікаєш у свої ролі
сотня облич в тобі
дай мені зрозуміти
ти така різна в кожній добі
Болить так, що не можу я жити
Тебе не спинити
Зачекай
Я хочу тебе, не тікай
Зачекай
Я до тебе прикутий, не тікай
Просто залишся
Я до тебе торкнусь
Ти просто лишися
хоч може і піздно, молюсь


Рецензии