Журбою душенька покрилась

Журбою душенька покрилась
І серце болісно зітха.
Любове, де ж ти загубилась,
Кохання, чом тебе нема?

Для кого притаїла ніжність,
І будь-кому не віддала?
Тобі я зберегла цю вірність!
Іди. Давно чекаю я.

Відкриті душеньки віконця,
З надії килим застелю
На довгий шлях до мого серця
Твого жаданого: «Люблю!».

                листопад 2012р.


Рецензии