завтра

Ім’я Завтра
Вічність зіллялася в одно.
Вві сні простягся
Світ прибульця.
Там проростають сотні зір,
Там видозмінюється поле
Моїх переживань.
Неначе хміль,
Там всі бажання в неділимім колі.
Там долі,
Наші долі…
Там ,певне, вся земля
Цвіте.
А завтра?
Завтра
Все обірветься,
Окисне квіт весни.
У гниллі проростуть
Нові аспекти.
Оновлені проректори життя
Нас переманять
В протилежний бік.
А сни?
У Новий вік.
Там інший  вимір
Вирівнює тростину.
Плин життя…
Вібрації.
Потік.
Там електронний
Стік
З порталу у портал –
У Новий світ.
Там Завтра.
Там
Ми всі дозріємо,
Як біла ватра.


Рецензии