Твоя мати хрестить слiд

Україна рідна ненько.
Колихала, що у снi.
Заспівала рідна мати.
О коханiй сторонi

Про Житомир рiдне  мicто.
Про простори, та ліса
Заспiвала рiдна мати.
I  Ця  пiсня на вiка

Ти рости моя дитина
Менi  Господь послав тебе.
Твоя рiдна Батьківщина.
 Сили хай тобі   дае .

Прилетила тут зозуля.
Закувала на току.
Не лекайся, мій синочку.
Я тебе обережу.

Оберіг повишу хрестик
Що дiстався від батька.
Ти рости мое серденько.
Так кохаю я тебе.

Я намажу смальцем хлiба.
Дам  тобi його синок.
Щоб в дорозi , было легче.
Воду выллю за порiг.

Твої очі сiроокi
Дарувала я  на вік.
Ти мужай, мій синку, милий.
Твоя мати хрестить  слід. 

17.01.13. 


Кто захочет спеть, не зная украинского, для вас "Русский вариант ..."произношения.

Украина ридна нэнько
Колыхала що у сни
заспивала ридна маты
О коханний сторони

Про Житомир риднэ мисто
Про просторы та лиса.
заспивала ридна маты.
и ца писня на вика.

Ты росты моя дытына.
Мэни  Господь послав  тэбэ.
Твоя ридна батькивщина.
Тоби сылы хай дае!!!

Прылэтила тут зозуля.
закувала на току.
Не лякайся мий сыночку.
Я тэбэ обережу.

Обэриг повишу хрэстик.
Що достався вид батька.
ты росты мое серденько.
так кохаю я тэбэ.

Я намажу смальцем хлиба.
дам тоби його сынок.
Щоб в дорозе было лэгче.
Воду выллю за пориг.

твои очи сирооки.
дарувала я на вик.
ты мужай мий сынку мылый.
Твоя мати хрэстить слид!!!!


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.