Необачно втрачене

А ви ніколи не уявляли,
Як бездоганні кристали сніжинок,
Що так мелодійно спускаються з неба,
Зминаються під підошвами нечищеного взуття?

А ви ніколи не чули,
Як серед нічної тиші зимового лісу,
Де навіть повітря здається завмерло,
Громом відлунює кожен крок?

А ви ніколи не приглядалися,
Скільки різнобарвних малюнків
Народжують тіні на білому снігу,
Коли його торкається вранішнє сонце?

Тож я вам бажаю хоча би спробувати -
Уявити… Почути… Побачити…
Те величне непомічене,
Зім’яте квапливими кроками,
Щоби об нього не спіткатися
Та не отримувати зайвих синців.

17.01.2013


Рецензии
Гарний вірш, Михайле! Дякую за нагадування. Так, на кожному кроці уявляю, чую, бачу, мрію, пробую і не перестаю дивуватися. З повагою, Л.Ю.

Людмила Юферова   06.08.2013 15:44     Заявить о нарушении