Пiдтримка

Як у тумані все сьогодні.
Не розумію хто я, де і з ким..
В порожній наче я безодні,
Із димом у очах їдким.

Злість розпирає й нерви ні до чорта,
Дратує все, за що я не візьмусь.
Сьогодні дивна я істота
Й для вас лише в життя я повернусь.

Емоції чомусь теж не слухняні:
Занадто голосно й багато я сміюсь,
А через мить у мене очі тьмяні
Й із сумом у собі я зачинюсь.

Рятує лише те, що й досі є
Підтримка й посмішки поруч зі мною,
І скрипка голосніше в серці заграє,
Й не можу більше бути я сумною.


Рецензии