You

"Ти".. "ти".. знов "ти" -
В віршах завжди лиш "ти"..
Бо ж мрію я тобою,
Розгнівана судьбою,
Що все пишу про тебе.
Так забува, що треба
Життя більш описати:
На весь світ поглядати.
Писать.. Та хоч про осінь.
Про квіти у волоссі,
Про журавлину зграю,
Про те, як скрипка грає..
Та все пишу про тебе
Й не чую птахів щебет.
Нічого перед очима,
До слова "ти" лиш рима
Спливає кожен раз -
Це схоже вже на сказ!..
Твій образ преді мною
Стоїть собі маною.

18. 10. 12


Рецензии