без назви

Хтось з класиків колись сказав,
що наша доля –
Постійна в житті з чимось боротьба
і в ній перевіряється на міцність
наша воля.
Ми боремося за здоров’я, за
добробут і за спокій,
За все разом і за якийсь
конкретний результат поодинокий.
Для нас важливо перемогти в цій
боротьбі.
Тільки тоді ми користь принесем
суспільству і собі.
Суспільство буде процвітати,
Коли кожний його суб’єкт щасливим
зможе стати.
Саме тому, друзі мої,
Боротися потрібно, в першу чергу,
за благо для себе і для сім’ї.
І хай слова Шевченка в цім нададуть
 вам крила:
“Борітеся – поборете,
Вам Бог допомагає!
За вас правда, за вас сила
І воля святая”.


Рецензии