Тобi

Пів року страждаю в коханні до тебе,
Не знаю спокійного сну я відтоді.
Й хвилини не зможу прожити без тебе -
Я поруч з тобою при всілякій нагоді.

Й душа моя, й тіло до тебе так лине,
Та ти мене лиш відпускаєш.
І тільки от-от любов ця загине -
Ти знову до себе мене пригортаєш.

Так добре обійми твої відчувати,
І подих твій сильний, і ніжні уста,
Не хочеться більше мені сумувати
І змушує жити любов лиш ота..

Та поглад твій досі для мене омана.
Глянеш на мене - про все забуваю.
Ти сам для мене як фата-моргана -
Міраж, та я цього наче не знаю.


Рецензии