Iще, бува, старi серпи знаходиш...

* * *

Іще, бува, старі серпи
Знаходиш...
Станеш. Палиш.
Чи люди йдуть, а чи снопи?
У білому — як спали.

Як спали в сутінках землі...
Сновидами й зникають —
Немов далекі журавлі
До себе їх скликають.

І довго палиш...
Вже гуля
І місяць по озимі.
І біло світиться земля,
Як люди ті незримі...


Рецензии
Т1 люди,що обробляли землю,та й в снопи складали зерна, а тепер -примари..
Дуже гарн1 в1рш1!Щасти Вам 1 надал1!!! :)))))))

Елизавета Коздоба   31.05.2013 14:18     Заявить о нарушении