не приходь

Не приходь до мене більше навіть в снах,
Я не твоє щастя вже, не твоя біль.
Нічия вина, що у твоїх очах
Живе безліч не про мене мрій.
Хай не світять більше в моїх небесах
Зорі ті, що запалив для мене ти,
Не мою весну несеш ти у руках,
Не приходь, бо всі зруйновані мости.
Не дивися в мої очі навіть крізь
Безліч миль, що розділяють нас,
Не приходь до мене морем сліз
Не забутих сварок і образ.
Не приходь до мене, не дивись
Не вернути втрачену любов:
Пам'ятаєш, милий, ти ж колись
Вперше і востаннє не прийшов...


Рецензии
Гарні вірші! Успіху!
З теплом душі Ніка)))

Ника Неви   18.01.2013 21:45     Заявить о нарушении
Дякую, Нiка))

Алина Дудко   18.01.2013 22:24   Заявить о нарушении